Despre noi

MANDALOUN MAISON – C’ EST SI BON
Frumoasa poveste a restaurantului Mandaloun – începută în 2018 cu restaurantul deschis în cartierul Aviației, continuă cu o nouă locație deschisă în exclusivistul cartier Dorobanți.
Amplasat în cadrul unei frumoase vile ce amintește de perioada interbelică, noul restaurant Mandaloun te invită în confortul și eleganța caselor din perioada în care Bucurestiul era cunoscut și ca “micul Paris”.
Atmosfera très chic și ambiența caldă a unui spațiu intim au condus la un singur nume pentru noua locație Mandaloun – Maison.
Mandaloun Maison își propune să fie casa în care amintirile plăcute depănate la un pahar de vin, un cocktail sau preparat rafinat gătit de echipa de profesioniști a noului restaurant, se vor imbina armonios cu momentele fericite din prezent care vor deveni la rândul frumoase amintiri.
Meniul restaurantului cuprinde o selectie de preparate internaționale din bucătariile: libaneză, franceză, italiană, nord și sud americană, gandite perfect pentru pairing-ul cu vinuri de colecție sau cocktail-uri originale.
Mandaloun Maison poate fi locația ideală pentru un business lunch, o cină romantică sau o petrecere cu prietenii.
Vă așteptam cu mult drag in noua dumneavoastră oază de relaxare, Mandaloun Maison.